Завантаження ...

Президенти України та Росії завітали на Сумщину (відео)

Додаткових 11 пунктів пропуску на сумській ділянці Україно-Російського кордону, а також суттєве спрощення прикордонних та митних процедур для жителів прикордонних областей України і Російської Федерації. Такі головні підсумки спільної зустрічі 2-х Президентів. 

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 4 хв. 53 сек. 
Розмір відео - 15,76 Mb 


Додаткових 11 пунктів пропуску на сумській ділянці Україно-Російського кордону, а також суттєве спрощення прикордонних та митних процедур для жителів прикордонних областей України і Російської Федерації. Такі головні підсумки спільної зустрічі 2-х Президентів. Лідери України і Росії відвідали Глухів у рамках міжнародного авторалі на честь 100-річчя першого автопробігу за маршрутом Санкт-Петербург – Київ тоді на приз Російського імператора Миколи ІІ. За історичними даними, сам Микола ІІ в автопробігу участі не брав, але Віктор Янукович і Дмитро Медведєв 60 км від точки старту через кордони до Глухова прямували ретро-автомобілями самі.

17 вересня, Глухів, центральна площа міста ім. генерал-майора Г. Рудченка, який загинув у серпні 43-го, визволяючи Глухів. Саме тут зупинка учасників автопробігу, який очолили Президенти України і Росії. До визначеного часу ще кілька годин, але вся площа і довколишні вулиці квітнуть сотнями прапорів 2-х країн і тисячами людей.

автор: Т. Полозова
оператор: О. Гурін
MistoSumy.com за матеріалами ТРК "Відікон"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: