Завантаження ...

Про що говорили президенти у Глухові? (відео)

Про що говорили 2 президенти за зачиненими дверима у Глухові розповів сьогодні губернатор Сумщини Юрій Чмирь. Віктор Янукович і Дмитро Медведєв прийняли спільне звернення сумчан і курян щодо спрощення перетину кордону. Подальша доля документу має вирішатись 4 жовтня. Найближчим часом на Сумщині також зникне проблема з автозаправними станціями.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 45 сек. 
Розмір відео - 9,02 Mb 


Про що говорили 2 президенти за зачиненими дверима у Глухові розповів сьогодні губернатор Сумщини Юрій Чмирь. Віктор Янукович і Дмитро Медведєв прийняли спільне звернення сумчан і курян щодо спрощення перетину кордону. Подальша доля документу має вирішатись 4 жовтня. Найближчим часом на Сумщині також зникне проблема з автозаправними станціями, її вирішують, що правда, на місцевому рівні. А ще до кінця року область матиме 3 працюючих цукрових заводи. Про все це розповів голова облдержадміністрації на прес-конференції для представників ЗМІ.

Приїзд президентів України та Росії до Глухова став подією чи не світового масштабу: відео їхньої зустрічі транслювали телеканали багатьох країн. Та ось що відбувалося після публічних виступів за зачиненими дверима відомо мало кому. Подалі ж від відеокамер вирішувались конкретні питання, говорить губернатор Сумщини Юрій Чмирь. Президентам передали спільне звернення курян та сумчан щодо спрощення перетину кордону, а простіше – пересування без митних карток.

автор: Л. Терещенко
оператор: С. Лазаренко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: