Завантаження ...

Виборчі комісії активно везуть протоколи з результатами голосування (+відео)

На ранок 27 жовтня у 157-му окрузі вже прийняли більше половини. Під напругою. Саме так пройшла виборча ніч для сумських дільниць. Члени ДВК кажуть: цього разу роботи було чимало. Закінчили рахувати бюлетені аж на світанку.

На ранок 27 жовтня у 157-му окрузі вже прийняли більше половини.

Під напругою. Саме так пройшла виборча ніч для сумських дільниць. Члени ДВК кажуть: цього разу роботи було чимало. Закінчили рахувати бюлетені аж на світанку.

Тепер намагаються якнайшвидше передати протоколи до ОВК. Сьогодні тут, дійсно, гаряче. Зранку такого натиску не витримувала навіть техніка. Деякий час не працювала система – через перевантаження. Та до обіду встигли оформити більше половини дільниць. Загалом на 157-му окрузі вчора свої голоси віддали більше 63-х тисяч чоловік. Є інформація і про перших лідерів – серед партій. А от серед кандидатів у цьому окрузі, станом на 11-ту годину, трійку переможців очолює Олег Медуниця. За нього проголосували майже 30% виборців. На другому місці Сергій Клочко – у нього близько 17 % , на третьому – Сергій Савченко – він здобув 11% голосів сумчан.




За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: