Завантаження ...

У Сумах надзвичайна ситуація (відео)

У Сумах у зв’язку з поривом основного каналізаційного колектору Курського мікрорайону проголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня. Роботи на місці аварії тривають вже 6-у добу. Впродовж 24 годин практично весь мікрорайон був відключений від води. На сьогодні водопостачання відновлене.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 54 сек.  
Розмір відео - 6,35 Mb 


У Сумах у зв’язку з поривом основного каналізаційного колектору Курського мікрорайону проголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня. Роботи на місці аварії тривають вже 6-у добу. Впродовж 24 годин практично весь мікрорайон був відключений від води. На сьогодні водопостачання відновлене, а міська влада вирішує питання заміни 150 м аварійних колекторних труб. Орієнтовно, роботи триватимуть ще впродовж кількох днів, але воду населенню не відключатимуть.

16 січня на вул. Вигонопоселеньській раптово просів асфальт. Аварійна служба міськводоканалу, яка прибула на місце події, одразу визначила порив каналізаційного колектора, однак дістатися його змогли лише за кілька днів. На глибині 7 м труба не тільки обвалилася, а й забилася будівельним сміттям, не кажучи вже про затоплення фекальними водами. Аби отримати доступ до місця аварії, довелося відключити То полянський водозабір без попередження населення.

автор: О. Рашевська
оператор: В. Лапченко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: