Завантаження ...

У Сумах відбулася фотовиставка Аліни Ліщинської (відео)

Галерея клубу «Імпульс» презентувала персональну виставку Сумської фото художниці Аліни Ліщинської. В основі експозиції нічні асоціації авторки: сни, бачення і, навіть, жахи представлені на фотороботах. Як стверджує сама фото художниця: «Я – дитя Інтернету, і саме тому мої роботи здаються більш віртуальними». 

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 29 сек.  
Розмір відео - 4,94 Mb 


Галерея клубу «Імпульс» презентувала персональну виставку Сумської фото художниці Аліни Ліщинської. В основі експозиції нічні асоціації авторки: сни, бачення і, навіть, жахи представлені на фотороботах. Як стверджує сама фото художниця: «Я – дитя Інтернету, і саме тому мої роботи здаються більш віртуальними». Прихильники ж фотомайстри ні говорять, що за її творчістю слідкують і в Інтернеті, і в реальному житті. Хоча професійним фотографуванням Аліна Ліщинські займається лише 2 роки, саме її виставка зібрала глядацький аншлаг.

«Сновидіння» Аліни Ліщинської заполонили галерею фотоклубу «Імпульс». Сни чорно-білі та кольорові авторка представила авторка представила в експозиції на фотографіях в різних стилях, серед яких домінував портретний жанр. Розмаїття жіночих облич та тлі чорних полотен, ніби нагадувало про те, що життя складається з буднів та свят. Саме так сприймали роботи фото художниці її прихильники, які завітали на вернісаж.

автор: Н. Черкасенко
оператор: О. Сорбат
MistoSumy.com за матеріалами ТРК «Відікон»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: