Завантаження ...

"Скоро весна" - фото від Дмитра Собокаря (відео)

«Скоро весна», - провістив сумчанам своєю виставкою Дмитро Собакар. У колах Сумських фотохудожників його вважають надзвичайно різноплановим. Відтак, якщо попередня виставка митця містила репортажі та пейзажі сільського життя. Цього разу фотограф представив добірку світлин молодих дівчат у незвичайних образах.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 52 сек.  
Розмір відео - 6,18 Mb 


«Скоро весна», - провістив сумчанам своєю виставкою Дмитро Собакар. У колах Сумських фотохудожників його вважають надзвичайно різноплановим. Відтак, якщо попередня виставка митця містила репортажі та пейзажі сільського життя. Цього разу фотограф представив добірку світлин молодих дівчат у незвичайних образах. Такий собі подарунок сумчанкам на при кінці зими.

Відому у Сумах тележурналістку Оксану Москаленко фотограф угледів у незвичному для неї і її знайомих образі селянської дівчини. Не такими, як у житті, бачити сумчанок несподівано!, - говорять відвідувачі виставки. Свою експозицію в одному з відомих у Сумах ресторанів фотограф Дмитро Собакар присвятив наближенню весни, а отже і розквіту Сумських жінок.

 автор: А. Скрипняк
оператор: С. Сурков
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: