Завантаження ...

У Сумах віткрито фотовиставку 90-х

Сумська муніципальна галерея запросила шанувальників візуального мистецтва на інтелектуальний вернісаж, на якому були представлені фото світлини Полтавського фотохудожника Едуарда Странатки. Мистецтвознавці говорять, що кожна робота автора має ексклюзивне обличчя – всі фотографії існують в арт-просторі в одному екземплярі і створені вручну.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 10 сек.  
Розмір відео - 25,55 Mb 


Сумська муніципальна галерея запросила шанувальників візуального мистецтва на інтелектуальний вернісаж, на якому були представлені фото світлини Полтавського фотохудожника Едуарда Странатки. Мистецтвознавці говорять, що кожна робота автора має ексклюзивне обличчя – всі фотографії існують в арт-просторі в одному екземплярі і створені вручну. Вони несуть в собі історичну місію, адже миттєвості, яки вихопив автор із життя символізують складні 90-ті роки, об’єднуючи в духовному контексті минуле, сьогодення і майбутнє. Фотохудожник своїми роботами ніби змагається з самою вічністю.

Він не вписується в стереотип сучасного фотохудожника – занадто несьогоднішній, хоча в його творчості живуть всі часи і навіть ті, які чекають на людство в далекому майбутньому. Він – фотохудожник з Полтави Едуард Странатка. Своїми неофітськими фото світлинами викликав бурю емоцій навіть у професіоналів. Вони говорять, що його неможливо не помітити.

 автор: Н. Черкасенко
оператор: О. Сорбат
MistoSumy.com за матеріалами ТРК «Відікон»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: