Завантаження ...

У Сумах збільшилась кількість пошкодження комунального майна (відео)

Крадіжки, підпали та навмисні пошкодження. У Сумах промисли зловмисників нагадали чиновникам монгола-татарську навалу. В останній час в обласному центрі значно почастішали випадки викрадення люків, пожеж на контейнерних майданчиках та розкрадання ліфтового обладнання.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 10 сек.  
Розмір відео - 12,8 Mb 


Крадіжки, підпали та навмисні пошкодження. У Сумах промисли зловмисників нагадали чиновникам монгола-татарську навалу. В останній час в обласному центрі значно почастішали випадки викрадення люків, пожеж на контейнерних майданчиках та розкрадання ліфтового обладнання. Збільшилась кількість розбитих вуличних ліхтарів. Обурений, та вражений ситуацією з масовим пошкодженням комунального майна, мер Сум, Геннадій Мінаєв, звернувся до правоохоронців.

За 10 святкових днів мінус 26 сміттевих контейнерів. Після того, як нарешті організації зі збору та вивозу твердих побутових відходів навели лад на своїх майданчиках безлад там почали чинити невідомі. У травні у Сумах стартувала нова хвиля підпалів сміттєвих контейнерів. Представники «А МУССОН» та «ГРІНКО» перелічують десятки пошкоджених баків, відремонтувати які вже неможливо. Загалом за 2 роки невідомі пошкодили вже 300 контейнерів, а це мільйонні збитки.


 автор: Л. Терещенко
оператор: В. Лапченко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: