Завантаження ...

Сумське тестування з математики (відео)

Сьогодні потенційні абітурієнти складали третій тест із математики. На Сумщині на цей іспит зареєструвалося 6,5 тисяч бажаючих. Утім, дехто чи то проспав, чи злякався важких завдань і з рештою не з'явився на пункти ЗНО.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 27 сек.  
Розмір відео - 14,5 Mb 

Сьогодні потенційні абітурієнти складали третій тест із математики. На Сумщині на цей іспит зареєструвалося 6,5 тисяч бажаючих. Утім, дехто чи то проспав, чи злякався важких завдать і з рештою не з'явився на пункти ЗНО. Скільки таких в області освітяни ще підрахують. Кажуть, цього року до тестувальників особливо уважні, адже їх удвічі менше, ніж 2010. Натомість, ті хто приходять на оцінювання поводяться не завжди чемно - уперше за три роки маємо двох порушників порядку.

На математику в області зареєструвалося 6,5 тисяч участників. У Сумах їх пунктуальність особисто конролювала головна освітянка області. Втім, дехто з майбутніх абітурієнтів на пункт ЗНО так і не зявився, про це власне свідчили плюсики на дверях майже кожного кабінету, де відбувався іспит. Причина: або передумав, або злякався, кажуть освітяни. Побоюватись за словами самих учасників тестування було чого.


 автор: О. Дацько
оператор: В. Лапченко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: