Завантаження ...

У Сумах з'являються нові нові комунальні заклади (відео)

Панацея від необґрунтованих витрат і високих тарифів, а відтак і шлях до комунального благополуччя. На думку урядовців – аби модернізувати житлово-комунальну схему в регіонах слід створити єдині компанії.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 52 сек.  
Розмір відео - 10,9 Mb 


Панацея від необґрунтованих витрат і високих тарифів, а відтак і шлях до комунального благополуччя. На думку урядовців – аби модернізувати житлово-комунальну схему в регіонах слід створити єдині компанії, для надання послуг із централізованого тепло- водопостачання та водовідведення. На Сумщині цим питанням уже зайнялись – створили комісію, що мають вивчити можливі варіанти та схеми втілення ініціативи аби вже новий опалювальний сезон розпочати з новим підприємством.

Апробацію експерименту проведуть у районах. Піддослідними стануть установи бюджетної сфери. Наразі, говорить Микола Деркач, послуги які надаються школам, лікарням і закладам соціального захисту – коштують дорого. Прии цьому якість того ж опалення і води погана. Не вміють також у районах спілкуватися з вентилями і засувками.


 автор: Н. Гордус
оператор: А. Геращенко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: