Завантаження ...

Суми будуватимуться по своєму (відео)

Сам собі режисер. Будуватимуться та розвиватимуться Суми по своєму – принаймні тимчасово. До поки міська влада не отримає від міністерства регіональної політики та будівництва детальне роз'яснення, як застосовувати на практиці новий закон

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 06 сек.  
Розмір відео - 6,49 Mb 


Сам собі режисер. Будуватимуться та розвиватимуться Суми по своєму – принаймні тимчасово. До поки міська влада не отримає від міністерства регіональної політики та будівництва детальне роз'яснення, як застосовувати на практиці новий закон «Про врегулювання містобудівної діяльності». Від 12 березня документ є чинним, але не діє на повну силу, бо не прийшли досі з Києва детальні інструкції.

Наразі, - каже головний архітектор Сум – у них накопичилось близько 200 заяв на отримання будівельного паспорта і ще до 70 на отримання містобудівних умов та обмежень. Це документи, з яких починається розробка проектно-кошторисної документації. Втім допомогти людям архітектура не може – 10 постанов кабміну не мають нормативного підсилення порядку реалізації нового містобудівного закону від профільного міністерства. Тож, аби зовсім не зупинити будівельників пропонують працювати за законами місцевого рівня.

MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: