Завантаження ...

Сумчанам збільшили пенсійний вік (відео)

Парламент схвалив пенсійну реформу. Депутати верховної ради за підсумками майже шістнадцяти годинного засідання ухвалили закон у другому читанні та в цілому. Підсумкове голосування відбулося о пів на другу ночі.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 47 сек.  
Розмір відео - 10,5 Mb 

Парламент схвалив пенсійну реформу. Депутати верховної ради за підсумками майже шістнадцяти годинного засідання ухвалили закон у другому читанні та в цілому. Підсумкове голосування відбулося о пів на другу ночі восьмого липня. За урядовий варіант проекту проголосували 248 народних обранців.

Нагадаємо, документом підвищується пенсійний вік для чоловіків держслужбовців протягом шести років, починаючи з 2013. Також збільшується вислуга військовослужбовцям до 25 років до якої зарахують навчання майбутніх офіцерів у ВИШах. Підвищують пенсійний вік і для жінок до 60 років починаючи з першого вересня поточного року щорічно впродовж 10 років він збільшуватиметься на 6 місяців. У суспільстві закон пройшов жваве обговорення, втім і навіть після прийняття документу, думки щодо його доцільності різняться.

автор: А. Скрипняк, В. Красноплаха
оператор: С. Лазаренко, С. Сурков
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: