Завантаження ...

Сумські будинки на грані затоплення (відео)

Сухість їм лише сниться. Сумський будинок номер 10, що на вулиці Ремісничій, підмочує та заливає. Дощова вода дірявого даху руйнує стіни 5-ти поверхівки та зволожує комунікації. Фундамент же будівлі не висихає від калюжі

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 3 хв. 10 сек.  
Розмір відео - 18,7 Mb 


Сухість їм лише сниться. Сумський будинок номер 10, що на вулиці Ремісничій, підмочує та заливає. Дощова вода дірявого даху руйнує стіни 5-ти поверхівки та зволожує комунікації. Фундамент же будівлі не висихає від калюжі, що не сходить цілий рік. Усе це триває понад тридцять років, але останні 5, кажуть мешканці, жити стало не просто нестерпно, а небезпечно.

Будинок за адресою Реміснича 10 на карті Сум зявився 37 років тому. Його звели на твердому ґрунті, а ось навколо довелось землю насипати, через що будівля опинилась у низині. Звідси ростуть нові ровесниці п'ятиповерхівки – калюжі. Мешканці кажуть – ця місцеве антисанітарне озерце не зникало жодного разу. Від весни до осені дощова вода набирається, взимку замерзає і так довгих 37 років. Коли ж задощить, то до будинку не підійти, не під'їхати.

автор: О. Рашевська
оператор: Р. Павлов
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: