Завантаження ...

Зроблено на Сумщині (відео)

Промислове виробництво, харчова індустрія, народні промисли і навіть кінологічна служба. Загалом понад сто учасників з усіх районів області взяли участь у регіональному рейтингу «Сто кращих товарів Сумщини».

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 21 сек.  
Розмір відео - 12,2 Mb 


Промислове виробництво, харчова індустрія, народні промисли і навіть кінологічна служба. Загалом понад сто учасників з усіх районів області взяли участь у регіональному рейтингу «Сто кращих товарів Сумщини». У грудні найдостойніші з них засяють у столиці, коли підіб'ють підсумки всеукраїнського конкурсу. Тож везли з районів та сіл лише супер-смачне та корисне, цікаве та економічно вигідне.

Цього року виставка «Сто кращих товарів Сумщини» розмістилася в центрі Сум на Площі Незалежності та поруч з будинком Ради. Як завжди відвідувачам було на що подивитися, чого покуштувати і придбати, а також дізнатися, що ні куштувати ні купувати не варто, на традиційній виставці неякісних товарів. Втім окрім цього стенду - всі найкращі товари які є на Сумщині і всі гідні відзнаки: Зроблено на Сумщині.

автор: О. Рашевська
оператор: С. Лазаренко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: