Завантаження ...

Престижна Сумська професія (відео)

Економіст і юрист – найбажаніші спеціальності для сумських абітурієнтів. Попри щорічні застереження експертів про низькі шанси знайти роботу в подальшому, бажаючих отримати юридичну та економічну освіту з року в рік більшає.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 38 сек.  
Розмір відео - 17,4 Mb 


Економіст і юрист – найбажаніші спеціальності для сумських абітурієнтів. Попри щорічні застереження експертів про низькі шанси знайти роботу в подальшому, бажаючих отримати юридичну та економічну освіту з року в рік більшає. Натомість спеціалісти технічного та природниче математичного напрямків вже сьогодні у дефіциті. Також випускники шкіл частіше обирають вищу освіту, а ось ПТУ великою популярністю не користується. Про особливості цьогорічної вступної компанії у нашому наступному матеріалі.

Вступна компанія майже завершена, продовжується тільки прийом документів до навчання на комерційній основі. Посадовці запевняють – все пройшло організовано і без порушень. Під особливим контролем набір до іміджевого навчального закладу – ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Із чотирьохсот бажаючих сюди потрапили 160, з них половина з районів області, а 14 ліцеїстів з інших областей.

автор: О. Рашевська
оператор: С. Сурков
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: