Завантаження ...

Пенсійна реформа набула чинності (відео)

Довше працювати аби пенсію назбирати. Час українцям призвичаюватися до європейських стандартів. Новий закон про пенсійне забезпечення, що набрав чинності першого жовтня, єдиний спосіб вилікувати вітчизняну пенсійну систему

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 27 сек.  
Розмір відео - 16,2 Mb 


Довше працювати аби пенсію назбирати. Час українцям призвичаюватися до європейських стандартів. Новий закон про пенсійне забезпечення, що набрав чинності першого жовтня, єдиний спосіб вилікувати вітчизняну пенсійну систему – говорять пенсійними , і наголошують – завдяки реформі відновлять соціальну несправедливість і з рештою людям на заслуженому відпочинку полегшає фінансово. На пенсійні перспективи ще раз пролили світло у пенсійному фонді.

Перший плюс реформи вже очевидний – просто так пенсію тепер не отримаєш – кажуть пенсійники. Відтак без мінімального трудового стажу в п'ятнадцять років без сплати до пенсійного фонду мінімальних платежів пенсіонер тепер не буде мати право на отримання навіть соціальної, найнижчої допомоги. Збільшується і страховий стаж для призначення пенсії за віком – з 25 до 35 років для чоловіків і з 20 до 30 для жінок.

автор: В. Красноплахта, Я. Опарій
оператор: А. Геращенко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: