Завантаження ...

У Сумах мітингували чорнобильці (відео)

У Сумах мітингували чорнобильці. Ліквідатори ще раз нагадали про себе, поговорили про своє колишні і нинішні пенсії та висловились на підтримку голодуючих побратимів у Донецьку та Києві

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 50 сек.  
Розмір відео - 21,6 Mb 


У Сумах мітингували чорнобильці. Ліквідатори ще раз нагадали про себе, поговорили про своє колишні і нинішні пенсії та висловились на підтримку голодуючих побратимів у Донецьку та Києві, а ще зібрали для тих гроші.

Чорнобильці невдоволені. Перед усім тим, що влада намагаєтьсяі зробити перерахунок пенсій усім категоріям, яких називають одним загальним словом – чорнобильці. Протестувальникам не подобається постанова уряду від 23 листопада, за якою збільшується пенсія тим, хто на час катастрофи мав високу заробітну платню і працював на ЧАЕС тривалий термін, а от тим хто тоді перебував на строковій службі, або був направлений від військкоматів і підприємств пенсію зменшено до мінімуму. Люди вимагають виконання чорнобильського закону 92-го року, за яким було пенсії інвалідам чорнобильцям встановлено в залежності від дози випромінювання.

автор: М. Власенко
оператор: О. Новожон
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: