Завантаження ...

Звідки над Сумщиною з'явилась імла? (відео)

Цими вихідними жителі міста та більшої частини нашої області побачили на небі незвичну імлу, котра з’являлася вранці і зникала вночі. Це було відчутно також на запах, містом ширились різні чутки, роз’яснили в сумському Гідрометцентрі . На фото з супутника видно, що до наших країв дібрався дим з гарищ торф’яників та лісових пожеж з сусідньої Росії.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 17 сек. 
Розмір відео - 4,32 Mb 


Цими вихідними жителі міста та більшої частини нашої області побачили на небі незвичну імлу, котра з’являлася вранці і зникала вночі. Це було відчутно також на запах, містом ширились різні чутки, роз’яснили в сумському Гідрометцентрі.

На фото з супутника видно, що до наших країв дібрався дим з гарищ торф’яників та лісових пожеж з сусідньої Росії. Там, як відомо, люди потерпають від небачених лісових пожеж, спричинених небувалою спекою, безгосподарністю місцевих адміністрацій та так званим людським фактором. Однак жителям нашого краю нічого не загрожує, запевняють аналітики погоди: за два дні прийде інший повітряний фронт, який принесе чисте повітря і прохолоду.

MistoSumy.com за матеріалами АкадемTV

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: