Завантаження ...

Нарешті на сумчан чекає прохолода (відео)

За прогнозами синоптиків найближчими днями температура повітря знизиться. Найхолодніше буде на вихідних, проте похолодання буде проходити поступово, тому медики загрози для здоров’я не бачать, а ось якщо температурні перепади будуть більше 7-8 градусів за добу, то людям із хронічними хворобами варто уважно слідкувати за здоров’ям. 

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 43 сек. 
Розмір відео - 5,73 Mb 


За прогнозами синоптиків найближчими днями температура повітря значно знизиться. Найхолодніше буде на вихідних: стовпчик термометру опуститься до +18, проте похолодання буде проходити поступово, тому медики особливої загрози для здоров’я не бачать, а ось якщо температурні перепади будуть більше 7-8 градусів за добу, то людям із хронічними хворобами варто особливо уважно слідкувати за станом свого здоров’я.

Після двох місяців надзвичайно спекотної погоди нарешті стане прохолодніше. Вже найближчими днями із західних районів надійде холодне вологе повітря. В день 19 серпня воно ще прогріється до +22 +27 градусів, а 20 серпня температура знизиться до +24, місцями до +19 градусів. Особливо прохолодно буде вночі місцями стовпчики термометрів опускатимуться до 11 градусів тепла.

автор: В. Павлова
оператор: О. Сорбат
MistoSumy.com за матеріалами ТРК "Відікон"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: