Завантаження ...

Сумчане жалуются на «АТБ» (+фото)

После строительства нового супермаркета на «АТБ» по ул. Харьковской, 58 в электронную приемную мэра Сум Геннадия Минаева продолжают поступать жалобы на качество благоустройства территории, прилегающей к новострою.

После строительства нового супермаркета на «АТБ» по ул. Харьковской, 58 в электронную приемную мэра Сум Геннадия Минаева продолжают поступать жалобы на качество благоустройства территории, прилегающей к новострою.

Так житель города Сумы Василий Вышненский 6 января уже во второй раз обратился к городскому голове Геннадию Минаеву.

«Я обращался к Вам из-за отсутствия тротуара возле перехода в районе маркета АТБ на Харьковской 58. Получил от управления архитектуры такой вот ответ:

«Ваше звернення до міського голови на електронну приймальню стосовно відновлення благоустрою біля магазину «АТБ» по вул. Харківська, 58а за дорученням розглянуто управлінням містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

На сьогоднішній день магазин продовольчих та не продовольчих товарів «АТБ» по вул. Харківська, 58а завершений будівництвом відповідно до містобудівних умов та обмежень № 74/11.01-32 від 25.12.2012р. наданих управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради.

Виконання заходів згідно з договором на відновлення благоустрою території після завершення виконання земляних та ремонтних робіт № 41 від 10.04.2013 року, знаходиться на контролі управління інфраструктури міста Сумської міської ради.

За інформацією управління інфраструктури міста відновлення тротуару в районі магазину «АТБ» після прокладання інженерних мереж, виконано відповідно до договору на відновлення благоустрою з ТОВ «Нафтохіміндустрія».

Из этого следует, что на данной территории все работы выполнены и все там хорошо.

Значит, не ждать тротуара?

2. По тому же маркету. Дорожку вокруг магазина они заасфальтировали, но вот о стоке воды не подумали. В результате в дождь по нему ходить невозможно - вода сплошным потоком течет по всей дорожке (фото 1, 2)

3. Возле парковки Мясокомбината есть решетка ливневой канализации, которую никто не чистил уже очень много лет (фото 3, 4, 5). В результате в дождь вся вода с дороги идет на парковку (фото 6), по которой проходит пешеходная дорожка и люди вынуждены ходить по газону и по грязи."

Фото Василия Вышненского и Александра Иванова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: