Завантаження ...

В малюнках дитини - майбутнє країни

Для формування податкової культури у школярів - майбутніх платників податків, Державною податковою інспекцією у м. Сумах було оголошено та проведено перший етап конкурсу дитячої творчості "Майбутнє країни – у мріях дитини".

Для формування податкової культури у школярів - майбутніх платників податків, Державною податковою інспекцією у м. Сумах було оголошено та проведено перший етап конкурсу дитячої творчості "Майбутнє країни – у мріях дитини". Основною метою заходу є виховання у дитячої аудиторії цікавості до податків і митних платежів та розуміння їх значення у житті держави, суспільства й кожної окремої родини або людини.

Члени журі уважно вивчили роботи та були вражені, що всі малюнки наповнені мріями про майбутнє країни, щасливе дитинство й добробут кожної родини. По-дитячому яскраво зображена користь зібраних податків, ніби юні митці нагадують, що кошти необхідно спрямовувати на будівництво дитячих майданчиків, таборів відпочинку, ремонту шкіл та лікарень. Головне, що об’єднує всі роботи – це те, що бюджет потребує повної та своєчасної сплати податків.

Конкурсною комісією було визначено переможців першого етапу конкурсу по місту Суми. Перші місця серед художніх творів у відповідних вікових категоріях посіли роботи: Долі Аліни (категорія 9-11 років) та Захарової Анни (категорія 12-15 років). Перше місце у номінації літературний твір (категорія 9-11 років) посіла робота Стеценко Анастасії.

Начальник інспекції Юрій Мельник висловив щиру подяку учасникам конкурсу і побажав подальшого творчого зростання та не зупинялися на досягнутому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: