Завантаження ...

Новинки « Золотої Амфори»

Сумах відбулася презентація- дегустація новинок компанії « Алеф –Віналь». Цього разу винороби привезли не лише нову продукцію високої якості, а й влаштували справжнє свято.Всіх гостей заходу запросили на концерт, залучили до конкурсів з розіграшами призів і вручили подарунки торгових марок Золота Амфора та «Горілка Українка».

 Сумах відбулася презентація- дегустація новинок  компанії « Алеф –Віналь». Цього разу винороби привезли не лише нову продукцію високої якості, а й влаштували справжнє свято.  Всіх гостей заходу запросили на концерт, залучили до конкурсів з розіграшами призів і вручили подарунки торгових марок  Золота Амфора та «Горілка Українка» Утім, найбільшим сюрпризом для черкаських споживачів стала презентація нових торгових марок.

Анатолій Коган - керівник департаменту маркетингу компанії „Алеф-Віналь” Ми привезли нові унікальні продукти ТМ «Графін», ТМ «Острів Крима». І ми створили унікальний напій типу мартіні вермут Версо бьянко італьяно”, який за смаковими якостями нічим не відрізняється від Тріно, Мартіні, Кьянті, Чензано.

Компанія «Алеф – Віналь» є одним із найбільших виробників вина в Україні. Виробництво базується на основі підприємств, розташованих в Криму. На території 3 тис га вирощують виноград більше, ніж 30 сортів. Вони є основними для виробництва продукції ТМ «Золота Амфора».

 Підприємства компанії укомплектовані високотехнічним італійським обладнанням. Продукція, яку виготовляють на заводі має 62 українські та міжнародні нагороди.  Винороби сподіваються, що і нові торгові марки стануть улюбленими для споживачів.

Анатолій Коган  - В деяких торгових мережах вони вже на полицях, в деяких АТБ.  Ми  відкрили свій  торговий підрозділ в Сумах.  Ми самі розвозимо продукцію по місту. Людям лише потрібно своєчасно її заказати.

Щорічні презентації – дегустації в  Сумах вже стали доброю традицією Справжні прихильники  виноробного мистецтва  спробували новинки – торгові марки» Графин», « Острів Крим» та Версо», а також  вкотре посмакували алкогольними  напоями, які вже стали улюбленими для споживачів.

В Україні під торговою маркою „Золота амфора”  випускають одні з найкращих напівсухих, напівсолодких та десертних вин.  Їх виготовляють  тільки з відбірного винограду, зібраного з кримських виноградників.  З перших днів виникнення компанії на ринку вин України головним та основним завданням її засновників є постійна підтримка високої якості виноробної продукції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: