Завантаження ...

"Вишневий суботник" силами мешканців Курського мікрорайону

Цього понеділку, 18 квітня, кожен, кому небайдужа доля майбутнього скверу, вийшов на вулицю, щоб взяти участь у прибиранні Вишневого саду після зими. Незважаючи на будній день, таких «активістів» назбиралося біля півсотні

Найголовніше сподівання мешканців Курського мікрорайону після нормативної площини поступово переходить до площини господарської – до Вишневого саду прийшла довгоочікувана весна.

Цього понеділку, 18 квітня, кожен, кому небайдужа доля майбутнього скверу, вийшов на вулицю, щоб взяти участь у прибиранні Вишневого саду після зими. Незважаючи на будній день, таких «активістів» назбиралося біля півсотні – починаючи від дітей та закінчуючи мешканцями літнього року.

Буквально за декілька годин майбутній сквер було не признати – мешканці позбавили прилеглу територію від наслідків зимового періоду та всякого роду сміття, намічений майбутній дитячий майданчик, тощо.

Ініціатор «Вишневого суботнику» Тетяна ЖУРБА розповідає: «Сьогодні головною метою даного заходу було виконати обіцянку, яку мешканці дали міському голові, а саме – спільними зусиллями розпочати будівництво скверу. Можна сказати, що в даному напрямку ми зробили великий крок вперед – вже зараз ми бачимо, що Вишневому саду бути! Завдяки допомозі СМНВО ім.. Фрунзе та безпосередньо депутата обласної ради Гринцова В.І. на сьогоднішній день виготовлено: турніки, гойдалки, лавки, футбольні ворота, огорожу, урни, дитяча драбинка та інше. Це все було виготовлено працівниками заводу, які мешкають у Курському мікрорайону, для своїх дітей у вільний від роботи час». Незабаром, все це буде встановлено і, маємо сподівання, літні канікули дітлахи зустрінуть з новим місцем для свого відпочинку.

Нагадаємо, що на березневій сесії Сумської міської ради не було затверджено договори оренди земельної ділянки з забудовниками, які сподівалися звести черговий довгобуд по вулиці Курській, 41-43. Питання на даний час знаходиться у судовій площині.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: