Завантаження ...

У Сумах дві пожежі: евакуювали 6 людей (+фото)

30 жовтня о 16:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку у м.Суми на пров. Зіновія Красовицького.



30 жовтня о 16:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку у м.Суми на пров. Зіновія Красовицького. За виклиликом направили відділення чергових караулів 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Вже за три хвилини вогнеборці прибули на місце пожежі і встановили, що загоряння сталося на першому поверсі у кімнаті консьєржа розташованій поруч з квартирами. Сильне задимлення поширилось на весь під'їзд. Працювати довелось в апаратах для захисту органів дихання.

Рятувальники організували евакуацію з верхніх поверхів чотирьох людей, серед них одна дитина 2008 р.н. Із задимленої зони вогнеборці допомогли вийти жінці 1972 р.н. На вулиці постраждалій, яка за попередніми даними отримала отруєння продуктами горіння, лікарі “швидкої” надали необхідну медичну допомогу. Госпіталізація не знадобилася.

О 16:55 рятувальники локалізували загоряння, запобігши його подальшому поширенню та перекиданню на житлові приміщення. О 17:01 пожежу ліквідували.

До гасіння залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.  

За попередніми висновками фахівців, спричинило загоряння коротке замкнення електромережі.

Цього ж дня близько 12:00 виникла пожежа і на вулиці Ремісничій обласного центру. Загоряння сталося у квартирі на останньому поверсі
п'ятиповерхового будинку. За три хвилини на місце виклику прибули вогнеборці. В апаратах для захисту органів дихання вони потрапили у помешкання, де горів диван та утворилось сильне задимлення. Звідки рятувальники вивели у безпечне місце господарку 1948 р.н.
Медична допомога жінці не знадобилася. О 12:05 загоряння локалізували, а о 12:13 - ліквідували.

Раніше ми писали:

У Сумах горіло приміщення консьєржа (+відео)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: