Завантаження ...

У Сумах пройшла «містична» екскурсія (+фото)

Вже доброю традицією стало проведення досить різних екскурсій по місту Суми від студентів та викладачів кафедри туризму та ГРС СумДПУ імені А.С.Макаренка.



Вже доброю традицією стало проведення досить різних екскурсій по місту Суми від студентів та викладачів кафедри туризму та ГРС СумДПУ імені А.С.Макаренка. Цього разу, 31 жовтня, напередодні надвечір'я Дня всіх святих (так званого Геловіна), вперше відбулась екскурсія «Суми містичні». Маршрут починався від Покровської площі і закінчувався центральним кладовищем.

Під час екскурсії усі присутні могли глибше познайомитись з історичною частиною міста (вулиця Петропавлівська) та почути справжні моторошні історії, засновані на реальних подіях. Родзинкою подорожі стало відвідування екскурсантами загадкової піраміди на центральному кладовищі, де сумчан та гостей міста чекало справжнє театралізоване дійство за участю масонів, які провели спеціальний обряд і пообіцяли, що протягом року жоден злий дух не заподіє шкоди нікому із присутніх. Організатори заходу (к.п.н,  доцент кафедри туризму та ГРС Олександр Коваленко та фахівець відділу соціальної та культурно-масової роботи Тетяна Рябіченко) анонсували, що буде «жахливо цікаво», не зважаючи на те, що цей проект новий у нашому місті. Судячи з відгуків  гостей, які зізнаються, що місцями було справді лячно, але дуже пізнавально, це вийшло на 100%.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: