Завантаження ...

У Сумах мітингували власники автомобілів на європейських номерах (+відео)

Мітинг біля податкової. Сумчани вимагають зробити доступним в Україні користування євро-автівками, що куплені закордоном.




Мітинг біля податкової. Сумчани вимагають зробити доступним в Україні користування євро-автівками, що куплені закордоном. Акція розпочалася біля ТРЦ Мануфактури, звідки автівки рушили до центру міста та зупинилися напроти міської податкової.

Андрій, учасник акції зазначає, що хочуть вимагати: “Кожен має право на вільне пересування, на європейські авто, на безпечні авто, вони набагато безпечніші за вітчизняні автомобілі, це сімейні автомобілі, кожем може його собі дозволити; ми проти хабарницьких акцизів і розмитнення”.

Учасник акції Сергій зазначає : “На даний момент утискаються права, у будь-якій країні навколо України розмитнення коштує близько 500-700 доларів, в Україні у нас заборонено розмитнювати машини доросліші 2010 року і вона ще повинна бути на Євро-5, такого немає в жодній країні, це екологічні норми, їх не розуміє ніхто, зроблені вони для того, щоб підтримувати вітчизняного виробника, хоча ми знаємо, що у нас не виготовляються автомобілі, тобто це зроблено штучно і українцям не дають їздити на якісних і доступних автомобілях”.

Свої вимоги мітингувальники спочатку передали у Центр обслуговування платників податків, там їх направили до головного обласного офісу фіскальної служби.

Керівник прес-служби ГУ ДФС у Сумській області Валентина Довжук повідомила: “Усі вимоги, які були висунуті мітингувальниками, ретельно записані і будуть доведені до ДФС України”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: