Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розшукали викрадений в Миколаєві позашляховик (+фото)

Завдяки наявній оперативній інформації, співробітники Середино-Будського відділення поліції знайшли на подвір’ї місцевого мешканця викрадений в Миколаєві автомобіль Toyota Land Cruiser Prado.



Завдяки наявній оперативній інформації, співробітники Середино-Будського відділення поліції знайшли на подвір’ї місцевого мешканця викрадений в Миколаєві автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. Транспортний засіб вилучений, поліцейські проводять заходи щодо встановлення причетних до крадіжки осіб.

Оперативним співробітникам Середино-Будського відділення поліції стала відома інформація, що на території одного з приватних домогосподарств, неподалік державного кордону, зберігається викрадений автомобіль. Правоохоронці не стали зволікати і навідались за вказаною адресою. 


В гаражі 38-річного місцевого мешканця знаходився позашляховик Toyota Land Cruiser Prado без відповідних документів. Перевіривши номери агрегатів автівки по поліцейській базі викрадених автомобілів, правоохоронці встановили, що транспортний засіб був викрадений в листопаді цього року в Миколаєві. 

Наразі іномарка вилучена та поставлена на штрафмайданчик місцевого відділку поліції. Поліцейські з‘ясовують обставини, за яких машина потрапила на територію обслуговування Середино-Будського відділення поліції, та встановлюють всіх осіб, причетних до незаконного заволодіння даним транспортним засобом.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: