Завантаження ...

База Сумського міського центру зайнятості налічує майже 800 вакансій

Ефективна робота Сумського міського центру зайнятості спрямована на сприяння зайнятості шукачів роботи та задоволення потреб роботодавців у кадрах.



Ефективна робота Сумського міського центру зайнятості спрямована на сприяння зайнятості шукачів роботи та задоволення потреб роботодавців у кадрах.

Протягом січня-листопада 2017 року до Сумського міського центру зайнятості звернулось 1485 роботодавців, які подали відомості про 8022 актуальні вакансії. За сприяння Служби зайнятості 78% роботодавців знайшли кваліфікованих спеціалістів.

Із загальної кількості зареєстрованих безробітних - 6557 осіб, які скористалися послугами служби зайнятості з початку 2017 року, працевлаштовані – 2406 осіб, в тому числі 32 - започаткували власний бізнес шляхом виплати допомоги по безробіттю одноразово.

Усім громадянам, які звернулися до центру зайнятості надається широкий спектр профорієнтаційних послуг, якими скористались 5950 зареєстрованих безробітних.

Вагому роль у прискоренні працевлаштування безробітних має їх попереднє професійне навчання, яке здійснювалось під замовлення роботодавців та з урахуванням ситуації на ринку праці. Протягом січня-листопада проходили навчання 370 безробітних, з них 98 % - працевлаштовані.

Організація оплачуваних громадських робіт та робіт тимчасового характеру є додатковою мотивацією до праці та матеріальної підтримки безробітних. З початку року залучено до виконання таких робіт 715 осіб.

Актуальна база вакансій Сумського міського центру зайнятості налічує 793 одиниці, у т.ч. для робітників – 467 од., службовців –240 од., для осіб, які не мають професії або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки – 86 од.

Сьогодні пошук роботи – це також своєрідний вид роботи. Сумський міський центр зайнятості навчає своїх клієнтів бути активними та цілеспрямованими, відмовитися від споживацьких і утриманських позицій та настроїв, виявляти наполегливість й ініціативність.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: