Завантаження ...

Сумські студенти провели акцію «Ялинка янголів» (+фото)

28 грудня волонтери Сумського державного університету підбили підсумки новорічної акції «Ялинка янголів», яка була організована для вихованців Сумського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області.



28 грудня волонтери Сумського державного університету підбили підсумки новорічної акції «Ялинка янголів», яка була організована для вихованців Сумського центру соціально-психологічної реабілітації  дітей області. Акція тривала протягом місяця: 4 грудня студенти-волонтери традиційно організували святковий концерт у ТЦ Універмаг «Київ», приурочений до новорічних свят, влаштували розважальну програму для дітей. У кінці заходу дітям роздали паперових янголів, на яких вони малеча писала що хоче отримати від Діда Мороза. Паперовими янголами прикрасили новорічну ялинку і впродовж місяця кожен бажаючий міг долучитися до акції, здійснивши дитячу мрію.

«До Нового року залишилося зовсім трішки. Усім хочеться святкового настрою, подарунків. Неважливо дорослий ти чи ще дитина - все одно чекатимеш якогось дива. Але мало хто розуміє, що все залежить лише від нас. Словом чи ділом ми можемо зробити чийсь день по-справжньому казковим, наповнити його сенсом та своєю добротою, отримавши у відповідь ще більше», - говорить про захід керівник волонтерського руху Анастасія Вихрова.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: