Завантаження ...

На Сумщині два «мисливці за металом» винесли з підприємства металу на 40 тис. грн. (+фото)

Протягом кількох днів двоє раніше судимих місцевих жителів потайки виносили з місцевого підприємства автозапчастини, чим завдали збитків організації на суму близько 40 тисяч гривень.



Протягом кількох днів двоє раніше судимих місцевих жителів потайки виносили з місцевого підприємства автозапчастини, чим завдали збитків організації на суму близько 40 тисяч гривень.

Поліцейські не тільки вирахували зловмисників, а й повернули підприємству все викрадене.

До поліції Лебедина надійшла заява від одного з керівників місцевого підприємства про те, що з замкненого складського приміщення протягом останніх кількох днів було викрадено запчастини до різних автомобілів.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів оперативним співробітникам поліції вдалось відшукати схованку, де зловмисники переховували викрадені автозапчастини та встановити осіб, причетних до цього викрадення. Ними виявились двоє раніше судимих за аналогічні злочини місцеві жителі 26 та 32 років. Викрадені деталі вони приховали практично поряд з обікраденим підприємством, дбайливо прикидавши сухим гіллям. Точна загальна вартість викраденого майна на даний час встановлюється, але за попередніми даними деталі коштують близько 40 000 гривень.

«Зловмисники планували дочекатись поки вляжеться шум з викрадення запчастин, та пізніше здати їх на металобрухт, - говорить Олег Цуріков, начальник Лебединського відділення поліції. - За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). В разі доведення вини підозрюваних, їм загрожує новий тривалий термін ув’язнення».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: