Завантаження ...

За нелегальний додатковий «приварок» до пенсії відповість житель Сумського району

Додатковий «приварок» до пенсії заробляв пенсіонер з Сумського району, продаючи односельцям розведений етиловий спирт.



Додатковий «приварок» до пенсії заробляв пенсіонер з Сумського району, продаючи односельцям розведений етиловий спирт.

Місцевий дільничний викрив продавця «самопального» алкоголю і вилучив у нього складники та вже готову до реалізації продукцію.

Про те, що 69-річний пенсіонер продає односельцям саморобну горілку, дільничну офіцеру поліції розповіли жителі села, коли полісмен проводив обхід обслуговуємої території. Правоохоронець перевірив повідомлення, і знайшов йому підтвердження.

Справді, під час огляду домоволодіння у чоловіка знайшли та вилучили 50 літрів рідини з характерними ознаками етилового спирту, та 7,5 літрів вже готового, розведеного з водою, «продукту».

За словами самого чоловіка, він придбав спирт у невідомого, котрий влітку приїздив машиною до села і пропонував всім охочим купити у нього кілька пляшок спирту. Сам же пенсіонер реалізовував саморобний алкоголь по 30 гривен за півлітрову пляшку.

Вилучену рідину в ємностях вже направлено на експертне дослідження, на самого пенсіонера складено адміністративний протокол, на нього очікує сплата чималого штрафу.

Працівники поліції закликають громадян бути обачними, берегти своє здоровя, не зловживати спиртним, не купувати «з рук» алкоголь сумнівної якості. Та повідомляти про роботу подібних «точок» за телефонами 66-77-75, 66-77-90 (050) 307-99-50 до чергової частини Сумського райвідділу поліції, або ж дільничному офіцеру поліції за місцем проживання чи до сільради.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: