Завантаження ...

На Сумщині чоловік викрав велосипед виховательки своїх дітей

Роменські дільничні офіцери поліції викрили 35-річного жителя району, що поцупив велосипед працівниці дитячого садка, в якому виховуються також діти й самого зловмисника.



Роменські дільничні офіцери поліції викрили 35-річного жителя району, що поцупив велосипед працівниці дитячого садка, в якому виховуються також діти й самого зловмисника. Викрадене чуже майно «татусь» збирався продати, однак не встиг – його швидко вирахували правоохоронці.

До Роменського відділу поліції з заявою про крадіжку звернулась 46–річна жителька району. Жінка пояснила, що працює в місцевому сільському дитячому садочку. На роботу їздить на велосипеді, вартість якого складає майже 3 000 гривень. Його, як завжди, залишає на вулиці на території ДНЗ. Періодично поглядає, чи транспорт на місці. Так, в черговий раз залишивши його на звичному місці, опівдні вона виявила зникнення свого транспорту.

Перевірку провели дільничні офіцери поліції, які швидко вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 35-річний односелець потерпілої, який і раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців.

Як з’ясувалось, підозрюваний того дня приносив у дитячий садок, де на вихованні перебувають його діти, деякі продукти харчування. При виході помітив новенький двохколісник, тож, не довго думаючи, тихцем забрав його, аби згодом продати. Однак довести свій задум до кінця чоловіку завадив дільничний офіцер поліції, котрий не тільки швидко «вирахував» зловмисника, а й знайшов крадений велосипед.

Наразі слідчі пред’явили жителю району підозру за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та направили дане кримінальне провадження до суду. За скоєне йому може загрожувати до трьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: