Завантаження ...

У Сумах відкрили ще один томограф

Працює він на базі Навчально-наукового центру томографії в Університетській клініці Сумського державного університету.



Працює він на базі Навчально-наукового центру томографії в Університетській клініці Сумського державного університету.

Як зазначила головний лікар університетської клініки Ірина Моісеєнко, у центрі томографії будуть працювати висококваліфіковані лікарі із більш ніж 20-річним стажем роботи з комп’ютерними томографами з різних напрямків рентгенологічної діагностики: неврології, нейрохірургії, офтальмології, хірургії, гінекології, ортопедії, онкології.

Окрім проходження томографії, тут можна отримати консультації за різними профілями. Лікарями клініки є професорсько-викладацький склад Медичного інституту СумДУ. Тут проводять діагностику за сучасними методиками обстеження, працює біохімічна лабораторія, кабінети функціональних методів дослідження та УЗД. За призначенням лікаря проводиться широкий спектр медикаментозних та фізіотерапевтичних методів лікування, працює масажний кабінет, інгаляторій, фітобар, оздоровчо-реабілітаційний аквацентр тощо.

Ці послуги доступні не лише для студентів та викладачів вишу, а й для кожного жителя Сум та області. З повним переліком послуг та прейскурантом цін можна ознайомитися на сайті Медичного інституту СумДУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: