Завантаження ...

Кримінал на Сумщині: доки двоє билися - третій обкрадав

Поки двоє чоловіків з’ясовували між собою стосунки за допомогою стусанів, 55-річний мешканець Шостки скористався нагодою та викрав у одного з учасників гаманець і мобільний телефон.



Поки двоє чоловіків з’ясовували між собою стосунки за допомогою стусанів, 55-річний мешканець Шостки скористався нагодою та викрав у одного з учасників гаманець з грошима і мобільний телефон. Останнього оперативно розшукали поліцейські та повернули потерпілому втрачені речі.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 48-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів правоохоронцям, що невідомий викрав у нього мобільний телефон та гаманець, в якому знаходилось 156 гривень.

Як з’ясували поліцейські, крадіжка сталася під час конфлікту між відвідувачами одного з кафе міста. Посварившись, чоловіки вийшли на вулицю та почали битись. Саме під час бійки у потерпілого і зникли зазначені речі.

«Провівши перевірку, правоохоронці вирахували зловмисника, - коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. - Ним виявився 55-річний житель міста, який став свідком конфлікту між чоловіками. За його словами, він лише скористався ситуацією та підібрав «загублені» речі. Гроші підозрюваний витратив, а засіб зв’язку збирався подарувати доньці».
Поліцейські вже повернули викрадене власнику. Кримінальне провадження відкрите за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» вже спрямоване до суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді сплати штрафу чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: