Завантаження ...

Ціна дружби: викрадена картопля та велосипед

У Шостці 36-річний чоловік скористався забутими ключами свого товариша для скоєння крадіжок з підсобного приміщення. Зацікавили злодія овочі з погребу та дорогий велосипед.



У Шостці 36-річний чоловік скористався забутими ключами свого товариша для скоєння крадіжок з підсобного приміщення. Зацікавили злодія овочі з погребу та дорогий велосипед. «Здобич» він продав, а гроші витратив на спиртне. Зловмисника викрили поліцейські та відкрили відносно нього кримінальне провадження.

В поліцію з заявою про крадіжку звернулась 57-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомий викрав з її сараю чималу кількість картоплі та «гірний» велосипед.

Правоохоронці провели ряд оперативних заходів та встановили причетність до крадіжки 36-річного мешканця Шостки.

Як з’ясували поліцейські, брат заявниці під час гостин у підозрюваного забув ключі від господарського приміщення, де зберігались овочі та велотранспорт. За якийсь час зловмисник ними й скористався для вчинення крадіжок звідти.

Викрадене він продавав, а гроші витрачав на спиртне.

«Під час перевірки на причетність цього чоловіка до скоєння інших майнових злочинів, - говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, - наші співробітники встановили, що підозрюваний обікрав і сина заявниці, поцупивши в нього сенсорний мобільний телефон».

Наразі за цими фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжки чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: