Завантаження ...

Марина Порошенко у Сумах (+фото)

У програмі – підписання Меморандуму про співпрацю про створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів, відвідування навчальних закладів



У програмі – підписання Меморандуму про співпрацю про створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів, відвідування навчальних закладів, спілкування із «особливими дітьми» області та перегляд вистави з дітьми-сиротами.

Дружина Президента України Марина Порошенко разом з головою облдержадміністрації Миколою Клочком підпише Меморандум про долучення Сумської області до національного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Перша леді також зустрінеться з вихованцями дошкільного закладу та учнями інклюзивних класів Сумського НВК №16 імені Олексія Братушки, відвідає Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг і перегляне виставу «Чужий», акторами і творцями якої виступили діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, Сумського дитячого будинку імені С.П. Супруна, а також вихованці Сумського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей області.

Спектакль пройде у рамках шостого всеукраїнського театрального фестивалю «Чеховфест-2018» у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна.

Фото: Трибуна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: