Завантаження ...

На Сумщині жінка обікрала матір своєї подруги

Розраховуючи на порядність подруги своєї доньки, 54-річна мешканка Шостки «прив’язала» номер її мобільного телефону до своєї банківської картки. А невдовзі з рахунку жінки та зняла 5 500 гривень.



Розраховуючи на порядність подруги своєї доньки, 54-річна мешканка Шостки «прив’язала» номер її мобільного телефону до своєї банківської картки. А невдовзі з рахунку жінки та зняла 5 500 гривень.

В поліцію звернулась 54-річна мешканка Шостки та повідомила про крадіжку грошей з банківської картки. Жінка розповіла правоохоронцям, що у скоєному вона підозрює подругу своєї доньки, яка нещодавно брала у неї в борг гроші.

«35-річну підозрювану одразу і вирішили перевірити правоохоронці, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – У скоєному жінка зізналась. Вона розповіла, що того дня, коли шукала у кого б позичити грошей, зустріла матір своєї приятельки. Та погодилась їй допомогти. Готівки жінка не мала, тож вони разом пішли до банкомату. При спробі отримання грошей, автомат самообслуговування дав збій, в результаті чого довелося звертатись до установи банку. Там для поновлення дії картки знадобився мобільний жінки, який вона забула вдома. Жінки домовились, що позичальниця «прив’яже» свій номер телефону до банківської картки заявниці, після чого їм вдалося зняти 100 гривень. А згодом, за кілька тижнів, боржниця знов вирішила скористатись «послугами» матері своєї подруги. І, скориставшись послугою «зняття готівки без картки», зняла з її рахунку ще п’ять з половиною тисячі гривень».

І хоча підозрювана дуже шкодує про свій вчинок та запевняє, що збиралась повернути гроші, але не встигла, в поліції у відношенні неї відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. Їй загрожує покарання від сплати штрафу до позбавлення волі, на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: