Завантаження ...

«Підвального» крадія викрили на Сумщині

Зловмисник зірвав замки до двох підвальних приміщень у багатоповерхівці та викрав звідти електроінструменти, вироби з металу та тракторні запчастини, на загальну суму понад 5 000 гривень.



Зловмисник зірвав замки до двох підвальних приміщень у багатоповерхівці та викрав звідти електроінструменти, вироби з металу та тракторні запчастини, на загальну суму понад 5 000 гривень. Підозрюваного встановили шосткінські поліцейські, які вилучили крадене та повернули власникам.

В поліцію з заявами про крадіжки звернулись двоє мешканців однієї з багатоповерхівок міста. Потерпілі розповіли правоохоронцям, що невідомий зірвав замки з їх індивідуальних підвальних приміщень та викрав звідти цінні речі.

«Вжитими пошуковими заходами поліцейські встановили підозрюваного, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіку 29 років, який вже мав раніше проблеми з законом. У скоєному він зізнався. Викрадене він зберігав в своєму гаражі, які правоохоронці вилучили та повернули власникам».

В рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», поліцейські продовжують перевіряти зловмисника на причетність до інших майнових злочинів на території міста та району. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: