Завантаження ...

Мешканець Шостки зберігав удома наркотики

Сто вісімдесят грамів сухої подрібненої марихуани знайшли полісмени під час санкціонованого обшуку в квартирі 40-річного жителя Шостки.



Сто вісімдесят грамів сухої подрібненої марихуани знайшли полісмени під час санкціонованого обшуку в квартирі 40-річного жителя Шостки. Власник зізнався правоохоронцям, що наркотики зберігав для власного вжитку.

Отримавши оперативну інформацію, що мешканець Шостки може зберігати вдома наркотики, поліцейські виїхали за вказаною адресою.

«Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні раніше судимого 40-річного чоловіка, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, - наші співробітники знайшли та вилучили 180 грамів сухої подрібненої марихуани».

Вилучена знахідка була направлена на відповідне експертне дослідження, яка в подальшому підтвердили, що це - наркотики.

Власник зізнався поліцейським, що марихуану зберігав для власного вжитку.

Наразі кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне зберігання наркотичних речовин», вже спрямоване до суду. Чоловіку загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: