Завантаження ...

На Сумщині хлопець заклав чужий гаджет за власні борги

В Шостці дівчинка–підліток дала на тимчасове користування свій гаджет знайомому хлопцю, а той «заклав» його за власні борги.



В Шостці дівчинка–підліток дала на тимчасове користування свій гаджет знайомому хлопцю, а той «заклав» його за власні борги. Повернути телефон допомогли працівники поліції та відкрили у відношенні 18-річного спритника кримінальне провадження.

В поліцію з заявою про шахрайство звернулась 35-річна жителька Шосткинського району. Вона розповіла правоохоронцям, що її 16-річна донька дала покористуватись знайомому свій мобільний, а той відмовляється його повертати.


«Поліцейські вирішили розшукати знайомого дівчини, - коментує Олексій Борковець, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився 18-річний приятель потерпілої. Поліцейським він пояснив, що телефон віддав знайомому за борги. І повертати його дівчині явно не збирався».

Поліцейські вилучили мобільний та повернули його власниці. А у відношенні її знайомого відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», яка передбачає покарання у вигляді сплати штрафу чи навіть обмеження волі строком до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: