Завантаження ...

Повернення роменчан та інші футбольні новини

Роменщина повертається у футбольне життя області. Перший матч у вищій лізі провів футбольний клуб «Молодь Роменщини-Альянс-2»», якій зайняв місце припинившого існування «Агробізнеса ТСК».



Роменщина повертається у футбольне життя області. Перший матч у вищій лізі провів футбольний клуб «Молодь Роменщини-Альянс-2», якій зайняв місце припинившого існування «Агробізнеса ТСК». У дебютному матчі ромен чани з рахунком 0:2 вдома програли LS Group» з В верхньої Сироватки. В іншому матчі ігрового дня «Тулиголовець» з рахунком 1:3 ПРОГРАВ «Шостці». Зазначемо, що через участь збірної Сумщини у фіналі «Кубку регіонів ФФУ», а «Вікторії» з Миколаївки у півфіналі аматорського чемпіонату України у чемпіонаті області були зіграні лише два матчі. «LS Group» вийшов у лідери чемпіонських перегонів. «Вікторія» з двома іграми в запасі йде на «відстані» двох перемог від лідера. Третім у призовій трійці йде липоводолинський «Альянс».


У першій лізі о однаковим рахунком 3:0 завершились матчі «Україна-Токарі» (Сумський район) - “Сумбуд-СНАУ” (Суми) та «Кристал-Локо» (Конотопський р-н) 3:0 «Колос» (Северинівка), з рахунком 1:0 – поєдинок «Аграрник-Авангард» (Білопілля) 1:0 «Лебединець» (Лебедин) і з рахунком 7:2 зікінчилось протистояння між командами ФК «Тростянець»-2 та «Явір» (Краснопілля). Дві команди – «Тростянець»-2 та «Кристал-Локо» поділяють перше-друге місця турнірної таблиці. На два пункти від цього дуету відстає северинівський «Колос».

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: