Завантаження ...

"Пляжні" новини

Черговий тур Чемпіонату України з волейболу пляжного зіграли у Чернігові. «Пляжники» змагались у Чернігові. Сумський дует Антон Кандиба/Ігор Романенко програвши дві зустрічі завершили тур



Черговий тур Чемпіонату України з волейболу пляжного зіграли у Чернігові. «Пляжники» змагались у Чернігові. Сумський дует Антон Кандиба/Ігор Романенко програвши дві зустрічі завершили тур на 13-му підсумковому місці. Сумчанка Анастасія Лисенко в парі ї Оленою Прокопенко з Чернігова дійшла до фіналу і здобула «срібло».

У Києві 23 жіночі тв 28 чоловічих пар розіграли медалі другого етапу турніру з волейболу пляжного. Сумчанка Анна Затилкіна та Раїса Рилова з Чорноморська на столичному піску стали «срібними». У трьох фінальних партіях сумсько-чорноморський дует поступився киянкам Ксенії Мазур та Ірині Ващенко.

Харків приймав чемпіонат України з волейболу пляжного серед спортсменів до 18-ти років. Серед 28-ми жіночих пар сумчанки Христина Резнікова/Дар’я Донська з трьома перемогами і двома поразками завершили змагання на п’ятому місці.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: