Завантаження ...

На Сумщині триває боротьба з наркозлочинами

Лише за останню добу правоохоронці виявили шістьох жителів області, котрі зберігали наркотичні або психотропні речовини.



Лише за останню добу правоохоронці виявили шістьох жителів області, котрі зберігали наркотичні або психотропні речовини.

Так, працівники детективного підрозділу ГУНП області вилучили у 44-річної сумчанки 2 гр амфетаміну та задокументували збут 29-річним жителем обласного центру 3 мл опію ацетильованого.

Правоохоронці Липоводолинського відділення поліції знайшли вдома у 20-річної жительки району 29 грамів коноплі, Крім того, дівчина «гостинно» надавала своє житло для вживання наркотиків своєму 32-річному знайомому.

Співробітники Сумського міського відділу поліції при особистому огляді виявили у 28-річного молодика 6 блістерів по 10 пігулок кожен медпрепарату, схожого на наркотичну речовину, загальною вагою 4 грами. Інший, 27-річний сумчанин, мав при собі 0,3 гр ймовірного амфетаміну.

В одному з сіл Сумського району місцеві полісмени зупинили 51-річного чоловіка, який мав при собі пакуночок з 10 гр марихуани та «бульбулятор» - саморобний пристрій для її вживання шляхом куріння.

Наразі за всіма фактами ведуться перевірки, відкриті кримінальні провадження за відповідними статтями Кримінального кодексу України.

Працівники поліції закликають громадян повідомляти на спецлінію «102» про будь-які відомі їм факти виготовлення, розповсюдження, реалізації, перевезення чи зберігання наркотичних чи психотропних речовин, чи вирощування конопель або маку снодійного. Адже тільки спільними зусиллями правоохоронних органів та суспільство можливо зупинити таке явище, як наркоманія, і не дати майбутнім поколінням втратити здоров‘я в погоні за примарним «кайфовим» задоволенням.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: