Завантаження ...

Сумський студент здобув єврозолото

Юніорська збірна команда України в Софії взяла участь у чемпіонаті Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року. У ваговій категорії 73 кг студент СумДУ Геворг Манукян розпочав боротьбу з другого етапу групового турніру.



Юніорська збірна команда України в Софії взяла участь у чемпіонаті Європи з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року.

У ваговій категорії 73 кг студент СумДУ Геворг Манукян розпочав боротьбу з другого етапу групового турніру. І розпочав з перемоги над поляком Адамом Стодольськи. У другій сутичці на болгарському татамі Геворг переміг представника Люксембургу Нуне Дос Сантоса і у фіналі зустрівся з бельгійцем Абдуллою Маліком Умаєвим. Після перемоги над представником Бельгії Манукян у півфіналі зустрівся з Гасілом Джафаровим з Азербайджану. Після перемоги над суперником у фіналі сумський студент зустрівся з Хуао Фернандо з Португалії. Перемогу в україно-португальському фіналі святкував українець.


Сумчанин Дмитро Цюх у вазі 81 кг у першій сутичці групового турніру програв азербайджанцю Мураду Фатієву. Останній в підсумку «взяв» «бронзу».

У жіночому турнірі у ваговій категорії 63 кг студентка СумДУ Анастасія Антипіна в групі перемогла гречанку Маріанті Ейріні Скорда, і румунку Ольгу Северін, а у фіналі програла польській дзюдоїстці Анжеліці Шиманській (майбутній віце-чемпіонці). У «втішному» турнірі студентка сумського вишу програла француженці Манон Декетер.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: