Завантаження ...

ЖЕК не віддає ОСББ документи на будинок у Сумах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, ОСББ Заливна, 5 судиться з ЖЕКом ТОВ «Оселя» – намагаються забрати технічну документацію на будинок.



Як повідомив сайт UA:Суми, ОСББ Заливна, 5 судиться з ЖЕКом ТОВ «Оселя» – намагаються забрати технічну документацію на будинок. За словами голови правління ОСББ, без цих документів мешканці не можуть зробити експертизу для подальшого ремонту ліфтів та підготуватись до опалювального сезону.

Документацію мало передати товариство «Оселя», яке раніше обслуговувало будинок, каже голова Асоціації ОСББ «Сумщина».

Чого «Оселя» не повертає документацію, ми намагалися дізнатися у директора підприємства. Телефоном він відмовився коментувати ситуацію, поспілкуватись з ним нам не вдалось. Натомість, на робочому місці ми застали заступника директора, від коментарів він також відмовився, сказавши, що справа зараз знаходиться у суді.

Подало до суду об’єднання співвласників. Справу розглядають в Господарському суді Сумської області. Останнє підготовче засідання у цій справі було вчора. Житлова організація не прийшла – через канцелярію надіслали два клопотання – з проханням провести засідання у закритому режимі та призначити іншого відповідача.

ПАТ СумБуд здав будинок в експлуатацію у 2003-му році, за словами адвоката компанії тоді технічну документацію передали «Оселі».

Розгляд заяви у Господарському суді Сумської області відклали до 26-го вересня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: