Завантаження ...

Після реконструкції мостовий перехід у Климентово стане безпечним для водіїв та пішоходів

Продовжуються роботи на надзвичайно важливому для інфраструктури Сумщини мостовому переході через р. Ворскла у с. Климентове.



Продовжуються роботи на надзвичайно важливому для інфраструктури Сумщини мостовому переході через р. Ворскла у с. Климентове. Щодня тут здійснюється значний обсяг вантажних та пасажирських перевезень. Враховуючи погіршення технічного стану споруди, пропуск автопоїздів наразі здійснюється тільки в одиночному за умови того, що максимальне допустиме навантаження на вісь не буде перевищувати 10 т.

Реконструкція мостового переходу здійснюється у дві стадіі. На першій – будується міст з габаритом проїзду 6м поруч з існуючою спорудою, на який буде перекинутий автомобільний рух.

Після вводу мосту першої черги буде розібрана конструкція існуючої прогонової будови та влаштування нової.

Після реконструкції мостовий перехід матиме наступні параметри: довжина – 171,65 п.м , ширина проїзної частини збільшиться з 7 м до 9,5 м. Будуть розширені і тротуари по обидві сторони мосту з одного метра до двох.

Наразі влаштовано 8 опор з монолітного залізобетону, мостовими балками перекрито 6 прольотів з 7, передбачених проектом. Проводиться бетонування шкафної стінки на опорi 0 та влаштування армсiтки монолiтної плити на прольотах 0-3. На черзі – роботи з виготовлення металевої прогонової будови та влаштування монолітної залізобетонної плити.

Замовником реконструкції є Служба автомобільних доріг у Сумській області, роботи виконує ТОВ «Сумимостобуд». 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: