Завантаження ...

Будівлі Сумської міської та обласної рад пікетували власники авто на єврономерах (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, сьогодні власники авто на єврономерах пікетували будівлю, в якій розміщені сумська обласна та міська ради.



Як повідомив сайт UA:Суми, сьогодні власники авто на єврономерах пікетували будівлю, в якій розміщені сумська обласна та міська ради. Вимагали від депутатів направити лист-звернення до Верховної Ради переглянути ставки на розмитнення автомобілів. Організували пікет представники громадської організації «АвтоЄвроСила Сумщини». Приїхало близько трьох десятків автівок.

Пікет тривав годину, о 9-30 автівки роз’їхалися. Чи будуть підтримувати своїми зверненнями цих людей дедпкорпуси міської та обласної ради, ми запитали у їхніх очільників.

Учора відбулась всеукраїнська «акція непокори». Представники громадської організації «АвтоЄвроСила Сущини» в області на трьох відрізках обмежили рух транспорту на дорогах всеукраїнського та міжнародного значення. Подібні акції відбулись у всіх областях, крім Закарпаття та Луганської області. Серед вимог, із якими власники єврономерів вийшли на неї – зниження ставок акцизу при розмитненні авто, які ввозять в країну з-за кордону, та на нафтопродукти, а також підвищення якості доріг. Цю акцію її організатори назвали безстроковою. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: