Завантаження ...

У СНАУ готуватимуть фахівців з регіонального менеджменту

Відбулося засідання Комісії з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року.



Відбулося засідання Комісії з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року. Захід пройшов під головуванням заступника голови обласної ради Тетяни Головко. Основним питанням було визначення права на отримання субвенції за напрямом «Підвищення кваліфікації відповідних менеджерів органів місцевого самоврядування та державних органів» на підготовку фахівців з регіонального менеджменту за освітнім ступенем «Магістр» магістерського курсу «Регіональний менеджмент».

На засіданні комісія розглянула 7 заяв від осіб, що бажають пройти підготовку з регіонального менеджменту в Сумському національному аграрному університеті у 2018-2019 навчальному році.

Усі члени комісії одноголосно підтримали всіх кандидатів та схвалили виділення субвенції на навчання. Перший екзамен майбутніх магістрів Регіонального менеджменту відбудеться 1 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: