Завантаження ...

На Об’єднавчому Соборі у Києві Сумщину представлятимуть троє (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, троє представників Сумщини представлятимуть нашу область завтра 15 грудня у Києві на Об’єднавчому Соборі.



Як повідомив сайт UA:Суми, троє представників Сумщини представлятимуть нашу область завтра 15 грудня у Києві на Об’єднавчому Соборі. Напередодні ми цікавилися думками церковників Сумщини. Як повідомив протоієрей Богдан Козенко, представляти Сумську єпархію Української православної церкви Київського патріархату від духовенства на Соборі будуть владика Мефодій та священик Петро Попадинець.

Від мирян Сумщини представником обрали доктора філософських наук Івана Мозгового.

Прес-секретар Сумської єпархії Української православної церкви Московського патріархату Георгій Тарабан утримався від коментарів щодо того, чи будуть представники їхньої єпархії на Об’єднавчому Соборі.

Чи будуть на Соборі представники від Сумщини Московського патріархату – головний спеціаліст по зв’язках з релігійними організаціями Сумської облдержадміністрації Олексій Усенко не знає. Сказав, що Константинопольський патріархат розіслав повідомлення архієпископам усіх конфесій в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: