Завантаження ...

За керування авто в нетверезому стані судитимуть депутата Сумської облради (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, за керування авто в нетверезому стані судитимуть депутата Сумської обласної ради Володимира Поцелуєва.



Як повідомив сайт UA:Суми, за керування авто в нетверезому стані судитимуть депутата Сумської обласної ради Володимира Поцелуєва. 27-го грудня на вулиці Прокоф`єва, що у Сумах, патрульні зупинили автомобіль Тойота. За їхньою версією, під час спілкування з водієм, вони помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, розповів нам сьогодні вдень речник патрульної поліції області Олег Сологуб.

31-го грудня в інтернеті зявилось відео, яке було зняте в момент події. Його опублікував сайт Sumy Today. За словами Олега Сологуба патрульні не мають відношення до його створення та розповсюдження. У відео Володимир Поцелуєв так пояснює ситуацію: “мене зупинили, сказали, що я випивши і кажуть, або тут проходь, або їдь в наркодиспансер я обираю наркодиспансер. От покажіть, будь ласка, автомобіль в якому я знаходився..(показує авто)”.

Якщо у суді вину чоловіка доведуть, йому загрожує штраф – 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керувати автомобілем впродовж року. Засідання призначене на 16 січня. Нагадаю, Володимир Поцелуєв – депутат Сумської обласної ради сьомого скликання, обирався за списками Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», є членом цієї партії, він медик за фахом, із 2003-го року працює головним лікарем Сумської центральної лікарні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: